joi, 11 octombrie 2007

Ciorba lu’ Băsescu

Efectele mitingului pe care l-a organizat onor preşedintele Băsescu, exact la Kilometrul 0, acolo unde sute de tineri şi-au pierdut viaţa tocmai pentru a dispărea comunismul cu mentalităţile lui cu tot încep să se vadă acum. Nu fiindcă ar fi emanat dom’ Băsescu cine ştie ce idei măreţe, demne să fie urmate de întreaga naţiune. Preşedintele, în afară de a se lăuda n-a făcut nimic altceva, ba, pardon a făcut.

A sesizat faptul că dincolo de gardul ce îi separa pe cei ce-l idolatrizau pe Băsescu se aflau şi cei ce-i aminteau preşedintelui că este un trădător, un arivist, un tip care n-a făcut altceva decât să destrame alianţe şi guverne, adică, a sesizat primul om din statcă ţărăniştii îi cam suflau în ceafă şifonându-i imaginea.

Şi marinarul şi-a chemat slugile de la “secu” şi DNA şi a pus pe urmele celor din PNŢCD sau a celor care au fost cândva membri marcanţi ai acestui partid istoric. Acum, nu-i vorbă, că şi Băsescu a făcut parte dintr-un partid... istoric. Din PCR, nu-i aşa?

Rezultatele se văd acum, aşa cum precizam la începutul acestui material. Iată că Ioan Avram Mureşan este arestat pentru acţiuni cel puţin hilare. Sau, aşa ar putea părea, dacă nu ar fi tragice. Şi ca să fie ciorba completă apropo de faptul că denunţător este domnul Ciorbă, DNA-ul îl face complice pe ministrul Decebal Traian Remeş. Care cică ar fi fost filat şi filmat. LA ordinul cui, nu-i nevoie să mai spunem.

Îl felicităm pe domnul Remeş că a avut tăria şi demnitatea să-şi dea demisia şi să se pună la dispoziţia justiţiei în care are încredere. Noi ţărăniştii am fost, suntem şi vom fiîmpotriva corupţiei indiferent din partea oricui ar veni, fiindcă în mod normal corupţia nu are partid. Are doar corupţi.

Dar considerăm că înainte de a împroşca şi murdării un om este de preferat să se aducă dovezi certe, nu doar prezumpţii de vinovăţie

Niciun comentariu: